Ознака: Груевски

Груевски застана во одбрана на демократијата: Немој на сила, не е добро на сила

Собранието на Република Македонија, по третото читање го донесе Законот за употреба на јзиците со 64 гласа „за“, без против и воздржани. Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ ги искористија сите законски можности…