Ознака: Арсовски Димче

Арсовски: Граѓаните ќе плаќаат поскапа струја за да има пари за криминалот на СДСМ

СДСМ и лично оваа влада предводена од СДСМ, изминативе неколку години ја креираше најголемата енергетска криза во Република Македонија.  И нормално од СДСМ, сите можеме да чуеме како велат дека…

Арсовски: Кога ќе приложат писмен доказ од Влада дека службениците не патувале како новинари?

Трет ден Владата на СДСМ молчи за екскурзиите на шестте владини службеници кои биле во Софија, најверојатно запишани како новинари. Шест службеници на чело со директорот на СОЗР, Пеце Мирчевски,…

Арсовски: Вработени во Влада на државен трошок како новинари си правеле екскурзии во Софија

Владата на СДСМ предводена од Ковачевски се претвори во туристичка агенција. Вработените патуваат на сметка и на конто на државата, ги пуштаат во Бугарија на пат како новинари, а згора…

Арсовски: Луѓе блиски до врвот на СДСМ и ДУИ го оштетиле буџетот на државата преку фиктивни фактури за поврат на ДДВ до 30 милиони евра, МВР и ЈО да не молчат и да ги обелоденат

МВР и ЈО со денови молчат за оштетувањето на буџетот на државата преку фиктивни фактури за поврат на ДДВ во висина и до 30 милиони евра, во кои што главни…

Арсовски: Хипокризија е обвинувањето на Ковачевски за криминални  проекти, кога често и непосредно се дружел со тогашните функционери

Следниот пат кога Димитар Ковачевски ќе прочита напишан текст во кој ќе го напаѓа проектот Скопје 2014 и ќе зборува за некаков криминал, имајте предвид дека тоа е лицемерие. Бидејќи…

Арсовски: Ковачевски нема интегритет, со радости аплаудирал на Скопје 2014, сега чита текст против проектот напишан од неговите ментори

Ако досега јавноста можеше да се увери во неспособноста на Димитар Ковачевски, сега виде дека се работи и за крајно лицемерен лик. Имено по насока на неговите политички ментори од…