Категорија: Магазин

ОД ИГРАЧКА ПЛАЧКА: Поради оваа снимка на „Тик-Ток“ завршиле во затвор и тоа 3 години (ВИДЕО)

Потреба на младите лица да се експонираат на социјалните мрежи со разни шеги во последно време особено на „Тик-Ток“, завршила во овој случај со солзи за главниот јунак од видеото,…

ДиЏеј Бабура Јуниор деновиве сними одличен комерцијален хаус микс во присуство на виолина заедно со Виктор Ангелов

Младиот познат ДиЏеј Бабура Јуниор деновиве сними одличен комерцијален хаус микс во присуство на виолина заедно со Виктор Ангелов. Ова е уште еден доказ дека Бабура Јуниор, не прекинува да…