Категорија: Интервју

Пеналуна: Македонија е лидер во претприемачко образование

Професоре Пеналуна, вие сте еден од врвните експерти во полето на претприемништво и неодамна добивте врвна награда од Кралицата на Англија. Дали можете на кратко да го опишете вашето искуство?-Да,…