Месец: м.г

Стоилковски: Новите министри и заменици на Ковачевски се „Пазар 3“ листа продолжување на криминал, тендери во 4 очи и порази на Македонија

Предлог листата за нови министри и заменици во владата е вистинска „Пазар 3“ листа за спас на владата на Ахмети и Ковачевски, продолжување на рокот за криминал, тендери, кризи и…