Хрватска полна со живот – ново промотивно видео 2018

Посетете го градот каде Марин Чилиќ ја најде својата љубов!

Уживајте во  кафето на било кој хрватски плоштад како што ужива Зринка Цвитезиќ!
Посетете ги националните паркови одобрени од Иван Ракитиќ!
Видете една од најубавите хрватски градби во родниот град на  Дарио Шариќ!
Посетете го родениот град Лука Модриќ!

Кога сакате да ги издигнете вашите духови високо, дојдете во Хрватска!