Игра на тронови и грешките кои се протнаа во текот на монтажата

Најполуларната телевизиска серија Игра на тронови не поминува без грешки па така еве ви некои сцени каде

се направени некои грешки во текот на монтажата.

Каква е завршницата од серијата „Игра на троновите“?

Сите со  нетрпение ги очекуваат новите сезони за да дознаат кој ќе се извлече и кој од семејството Старк ќе преживее, но една актерка го откри тоа преку својата тетоважа на нејзината рака.