Ознака: градинката

Ќе се зголеми капацитетот на градинката „Росица“ во Ѓорче Петров

Започна проширувањето на детската градинката „Росица“ во населбата Ѓорче Петров. Капацитетот на градинката ќе се зголеми за 50 дечиња. Камен темелникот на доградбата денеска го поставија заменик министерот за труд…