Месец: м.г

Мицкоски: Власта е делегитимирана, создаваме нова иднина, од денеска започнуваат промените, македонски народе нема да ве разочараме

Македонија е пре важна за мали соништа. Стравот никогаш не ја гради иднината, но надежта да. Македонијо од вечерва започнуваш да го живееш нашиот голем сон за нова иднина и…

Митева: Тажен ден за недемократската власт на Заев, силен ден за волјата на народот кој се одлучи за промена и нова иднина

Почитувани граѓани,Најпрво дозволете од името на ВМРО-ДПМНЕ да изразам огромна благодарност до сите граѓани кои со учеството на локалните избори го остварија своето демократко право, а со нивниот глас ја…