Месец: м.г

Погледнете како гореше автобусот на автопатот Штип-Миладиновци

Изгоре автобус на автопатот Штип- Миладиновци кај светиниколското село Крушице. Во автобусот немало патници, возачот на автобусот сам бил во него, кога почнал пожарот, тој се обидел да го изгасне…

Доколку СДСМ и ДУИ решиле да се справуваат со дивоградбите со багери, нека повелат и тука на Матка, да го решат срамниот случај со дивите објекти- платформи, во спротивно потврдуваат дека сето ова е криминална фарса

Почитувани, Доколку СДСМ и ДУИ решиле да се справуваат со дивоградбите на своја рака со багери, нека повелат и тука на Матка, да го решат срамниот случај со дивоизградените објекти-платформи…

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ќе предложи конкретни креативни мерки и политики, со цел да се помогне во процесот на развој на македонската економија

Живееме во исклучително тешко време во кое на глобално ниво се соочуваме со сериозни предизвици, а кои истовремено имаат негативна рефлексија врз нашата држава и севкупно општествено живеење. Актуелните здравствени,…