Месец: м.г

Вистината вели дека Заеви имаат 3 фирми во градот Петрич во соседна Бугарија, пријавени на една иста адреса

Народот вели кој лаже – тој краде. Погледнете како Зоран Заев безобразно ја лажеше македонската јавност пред неполна година. Зоран Заев тогаш велеше дека се што има му е во…

Економијата во Македонија се уништува поради погрешните политики на СДСМ, Заев, Тевдовски и Анѓушев

Економијата во Македонија се уништува поради погрешните политики на оваа власт. Последните показатели за реализација на капиталните инвестиции за првите два месеци во 2019 година се катастрофално ниски, 3,53%. Тоа…

Наместо подобрување на начинот на функционирање на здравството и подобра грижа, граѓаните добиваат распродажба на јавниот здравствен систем

Премиерот Заев мисли дека здравствениот систем е фирма, па доколку таа не прави профит, ќе ја затвори или ќе ја продаде некому. Деновиве сме сведоци дека наместо подобрување на начинот…

Власта не превзема ништо за окупација и узурпација која се случува на брегот на Охридското Езеро

Во моментов се случува окупација и узурпација на брегот на Охридското Езеро, а власта премолчува и не презема ништо. Палењето на трската на најразлични локации на брегот на езерото јасно…

Министерството за правда соопшти дека ги прифаќа трите принципи од ВМРО-ДПМНЕ кои што беа поставени како основа врз која што ќе се разговара во креирањето на текстот на законот за јавно обвинителство

Министерството за правда вчера по неколку денови соопшти дека ги прифаќа трите принципи од ВМРО-ДПМНЕ кои што беа поставени како основа врз која што ќе се разговара во креирањето на…