Месец: м.г

Додека Оливер Спасовски дели партиски книшки во Куманово, во Македонија се лее крв по улиците, домовите и угостителските објекти

Додека Оливер Спасовски си тера партиски агенди и дели партиски книшки во Куманово, во Македонија се лее крв по улици, по домови, и по угостителски објекти. Крвавиот викенд за само…

Република Македонија е претворена во крвава арена, Спасовски е крајно неспособен

За жал РепубликаМакедонија е претворена во крвава арена. Оливер Спасовски си брка тендери и политика, полицијата ја нема на терен, а граѓаните се незаштитени. Речиси да немa викенд, а да…

Заради економското цунами и црнилата на СДСМ, Република Македонија паѓа на листата на Форбс за водење бизнис

Црнилата, девастацијата на Република Македонија, ова економско цунами, коруптивност и криминал заради безидејноста на октроираната власт за една намена добија потврда и од ценетиот „Форбс“. Сега Република Македонија е на…

МВР кој е под управа на Оливер Спасовски го прогонува секој еден професионалец и ги фаворизира своите партиски послушници

Министерот за прогон и тортура Оливер Спасовски ги шиканира вработените во МВР поради нивните синдикални активности. Долгогодишни вработени во МВР со големо искуство и заслуги се преместуваат без причина и…

Со преминувањето на огранокот на ОМ од Могила во ВМРО-ДПМНЕ испраќаме порака дека заедно ќе се избориме против оваа ненародна и криминогена власт

Ние како ВМРО-ДПМНЕ остануваме единствената алтернатива против оваа ненародна и криминогена власт во Република Македонија предводена од аболицираниот криминалец Зоран Заев. Со денешниов настан, односно со преминувањето на огранокот на…

Кирацовски ги лажеше прилепчани дека цветаат рози, а благодарение на СДСМ, Прилеп никогаш не бил во поочајна состојба

Со кое лице Генералниот секретар на СДСМ, Кирацовски се појавува пред прилепчани, на истото место од каде што неговиот ментор Зоран Заев ја најави двојазичноста низ цела територија на Република…

Неспособност на Заев, Димитров, Шекеринска и Анѓушев во наредната година ќе остави околу 5.000 луѓе на улица

Деновиве пред крајот на оваа лоша и црна година за Македонија стигна можеби најлошата вест за македонската економија. Имено Европската Унија воведува т.н. заштитни мерки за увоз на производи од…