Месец: м.г

Јавното признание на државниот обвинител е огромен скандал за кој некој мора уште веднаш да поднесе одговорност со оставка

Секогаш кога СДСМ е на власт, во Република Македонија се прислушува. Во Република Македонија во моментов незаконски се прислушува. Институциите и граѓаните по доаѓањето на однародената и криминогена власт се…

Одговори на новинарски прашања на Христијан Мицкоски, Претседател на ВМРО-ДПМНЕ

Прашање: Господине Мицкоски досега не сме виделе претставници од вашата партија во настаните кои се одржале во рамките на Стопанската комора на Севернозападна Македонија да учествуваат во тие настани. Дали…

Мицкоски оствари средба со Стопанската комора на северо-западна Македонија

Првин да ја искористам оваа прилика еве преку вас медиумите да му се заблагодарам на Претседателот на Стопанската Комора што ни овозможи денеска ние од името на ВМРО-ДПМНЕ претставиме дел…

Наумовски наместо да започне да ги реализираат проекти, тој од општинскиот буџет ќе потроши над 2 милиони денари за 20 нови партиски вработувања

Градоначалникот Наумовски  во наредните месеци од општинскиот буџет ќе потроши над 2 милиони денари за 20 нови партиски вработувања и со тоа ќе ја зголеми општинската администрација за енормни 30…

Не запира бранот на црни вработувања и партизација на администрацијата по црниот тефтерот на криминогената власт на СДСМ и Заев

Не запира бранот на црни вработувања и партизација на администрацијата по црниот  тефтерот на криминогената власт, на општинските организации на СДСМ, список креиран според тоа кој има поголеми партиски заслуги.…