Месец: м.г

Абрамович го донесе четвртиот руски интернацоналец во својата историја!

Роман Абрамович дефинитивно не се откажува од Челси иако последните месеци клубот го води од Израел.   По Карин, Смертин и Жирков, клубот го донесе четвртиот руски интернацоналец во својата…