Месец: м.г

РСБСП донираше техничка опрема за потребите на сообраќајната полиција

Сообраќајните незгоди и опасноста која ги демне учесниците во сообраќајот секојдневно, ја наметнуваат потребата од засилени и сестрани активности на сите надлежни институции со цел намалување на бројот на загинати…