Месец: м.г

Димитриев: Од идната година ќе се засадуваат по пет милиони дрвца

Претседателот на Владата за спроведување на изборите денес во рамки на акцијата „Ден на дрвото“ засади дрвце во градинката „Ѕвездичка“ во Кочани. Тој истакна дека по 14-ти пат се продолжува…