Интересно видео овие денови е вистински хит на Фејсбук откако мајката го снимила додека се шетала со својата ќерка која управувала кола за деца.

Веднаш зад бебето застанало полициска кола од која љубезно излезе полицаец и побара документи за легитимација на детето.

Реакцијата на ова девојче е повеќе од смешна, додека односот на полицаец е преслатка, уверете се.

Видиеото инаку е снимено на Флорида, погледнете.