За сите оние што се занимаваат со бодибилдинг ова нема да оди кон добро, неодамна на интернет излезе видео во кое се прикажува како од преголема и прекумерна употреба на стереоиди едноставно екслподира бицепсот и како со медицински зафати се вади остатокот кои му наштетува на самото тело и е како вишо (страно) тело во човечкиот организам.

Во продолжение можете да го погледнете видеото на кое ке видите кои се последиците од прекумерното употребување на стереоиди за побрз раст на мускулите кај професи0налните билдери.