Шарлиз Терон во новата улога не личи на себе

Актерката Шарлиз Терон која што доби улога во новиот филм, црна комедија “Gringo”, во која го глуми ликот Елена, која е груба жена која навредува се и сешто околу себе.

Tаа во филмот многу пцуе, што тоа не прави во приватниот живот, па поради тоа пред колегите актери се чувствува непријатно.

Во филмот една од темите е и марихуаната, а Шарлиз при едно интервју призна дека порано таа редновно ја употребувала.

-Многу години пушев марихуана но умерено. Не ме интересира дали некој ќе ме осудува или не, па јас тоа отворено го кажувам. Со задоволство пак ќе ја пробам, бидејќи имам контрола. И сакам да ја пробам бидејќи имам проблем со несоницата. Подобро е тоа отколку да пијам некакви си лекови за спиење. При првата  прилика ќе ја пушам повторно со мојата мајка. И нејзе ја мачи несоница-изјавила Шерон.