Трипуновски:Дали 300 000 евра завршија кај претседателот на Сојузот на тутунопроизводителите кој го поставија Заев и Николовски?

Изјави

Додека земјоделците солзи ронат за денар повеќе за родот свој, лица од власта ги крадат нивните пари. СДСМ со доаѓањето на власт на чело на Сојузот на здруженија на тутунопроизводители постави лице блиско до Зоран Заев и Љупчо Николовски за кое постои сомнение дека испумпало скоро 300 илјади евра, пари наменети исклучиво за работење и …

Прикажи повеќе Сокриј