Снимка која кружи на интернет ги воодушеви, но и насмеа многумина.

Имено еден Арап во разговор со новинар рече дека има 84 деца, на што новинарот искрено му честиташе.

После сарамежливото заблагодарување, тој нагласи дека децата се од 17 жени, што го шокираше новинарот.

Новинарот одлучи да му каже дека тој има само една сопруга на што Арапот изреагира урнебесно.

Ова видео е одамна достапно на Јутјуб, но деновиве се споделува повторно низ социјалните мрежи и медиумите.