Сите го чекаја крајот

На натреварот Шпанија-Аргентина сите го чекаја крајат

Лошите стартови на играчите ги загрижи тренерите.Тренерот на Шпанија само го чекаше свирежот на судијата додека не се повреди некој од неговите играчи.

Утакмицата заврши 6:1 за Шпанија