Наташа Беквалац постави фотографија од својот нов дом

По одлука Наташа Беквалац да се откаже од градскиот живот, па со семејството реши да се пресели во  помирен крај со цел нејзината ќерка да расте мирно.

Па затоа со партнерот Лука и постарата ќерка Хана си купи имот во Ченеј. Наташа го испланира уредувањето на куќата до најситен детал, а српските медиуми пишуваат дека уредувањето чинело 200 000 евра.