Одличен новитет за лојалните потрошувачи на Техномаркет. Техномаркет за своите верни потрошувачи промовираше лојална SMART картичка со која ќе се обезбедат дополнителни поволности и предности при купувањето. Kорисниците на SMART картичката ќе добијат право на ексклузивност до голем број промотивни акции, попусти, вредносни вачуери и специјални промоции што ќе бидат наменети само за членовите во програмата за лојалност. Сите граѓани што се заинтересрани да имаат своја SMART картичка, можат да аплицираат во било кое продажно место на Техномаркет или тоа да го направат во продавниците на COIN CASA и @HOME.