Кариус добил просторно-визуелна дисфункција – фановите бараат преигрување на финалето

Докторите од болницата во Бостон, утврдија дека Кариус по дуелот со Рамос во 49 минута заработил потрес на мозок, поради што имал просторно визуелна дисфункција.