И Зои Салдана си доби ѕвезда на познатата Холивудска патека на славните

Офицерот за врски Ухура од  „Ѕвездени Патеки”, актеркта Зое Салдана, во четвртокот си ја доби својата ѕвезда на Холивудската патека на славните.