Четириесет дена им викаме „ДОСТА Е“, „СТОП на притисоците врз Ѓорге Иванов“, „СТОП за обидите Македонија да биде ставена на Тиранска платформа“, „СТОП за обидите да се избере Претседател на Собранието, кој нема да го отфрли овој срамен документ, направен во друга држава“ и „СТОП, нема да ви помине, црвено-жолтото море, црвено-жолтата линија е тука“.