Ана Бебиќ од реалното шоу Операција триумф раскажа за нејзината бременост

Згодната пејачка Ана Бебиќ, која што се прослави во реалното шоу Операција триумф, иако ужива во бракот има проблеми во бременоста.

Ана која што е во брак со ИТ експертот Иван и живее и работи во Белград, каде што ја гради својата музичка кариера својата бременоста ја доживува мноу емотивно.

Навистина е поинакво чувството. Понекогаш ми е многу жал што воопшто не бев психички подготвена на ова. Народот вели дека блажената состојба е нешто во што ќе уживате, а дури тогаш сфаќаш дека не можеш да одиш, се те боли, не можеш да јадеш неможеш да спиеш. Никој точно ништо целосно не ве припрема за тоа. Потребно е сами да се подготвите и психички и физички во првите три месеци кога имате мачнини, но потоа е супер, вели Ана за српските медиуми.